• Nachricht schreiben
 • Apple brengt tweede bètaversie van visionOS uit voor Vision Pro-bril - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Apple brengt tweede bètaversie van visionOS uit voor Vision Pro-bril

  Apple brengt tweede bètaversie van visionOS uit voor Vision Pro-bril

  Apple brengt tweede bètaversie van visionOS uit voor Vision Pro-bril

  Apple lanceert de tweede bètaversie van visionOS vóór de verzending van Vision Pro Dev Kits

  Kort gezegd:

  • Apple heeft de tweede bètaversie van visionOS uitgebracht, de software die zal draaien op de toekomstige Vision Pro-bril.
  • Ontwikkelaars hebben toegang tot de SDK, maar kunnen deze alleen virtueel testen vanwege het ontbreken van de Vision Pro-brillen.
  • Apple is van plan geselecteerde ontwikkelaars Vision Pro "leen"-brillen ter beschikking te stellen voor app-ontwikkeling.

  Vision Pro-brillen voor ontwikkelaars

  Apple heeft vandaag de tweede bètaversie van visionOS uitgebracht, de software die zal draaien op de toekomstige Vision Pro-bril van Apple. De eerste bètaversie werd in juni uitgebracht en is al een maand beschikbaar voor ontwikkelaars om mee te experimenteren.

  Aangezien ontwikkelaars op dit moment nog geen toegang hebben tot Vision Pro-brillen, is het niet mogelijk om tests uit te voeren op een daadwerkelijk Apple-apparaat. Momenteel kan echter virtueel toegang worden verkregen tot de SDK via de nieuwste Xcode-bèta.

  Apple is van plan om in de komende weken geselecteerde ontwikkelaars Vision Pro-brillen ter beschikking te stellen voor app-ontwikkeling. Apple is gisteren begonnen met het accepteren van aanvragen van ontwikkelaars die een ontwikkelingskit willen ontvangen. Apple zal ontwikkelaars Vision Pro "leen"-brillen verstrekken die kunnen worden gebruikt voor het ontwikkelen en testen van apps. De brillen moeten op een bepaald moment aan Apple worden geretourneerd en Apple verzoekt ontwikkelaars om de brillen veilig op te bergen wanneer ze niet in gebruik zijn.

  App-ontwikkeling moet plaatsvinden in een privé, beveiligde werkruimte die alleen toegankelijk is voor ontwikkelaars die zijn goedgekeurd om met de Vision Pro-bril te werken. Dit is waarschijnlijk bedoeld om te voorkomen dat er meer details over de bril uitlekken. Geregistreerde ontwikkelaars kunnen een testkit aanvragen op de Apple-website.

  Apple is van plan om elke aanvraag te beoordelen, waarbij voorrang wordt gegeven aan aanvragers die apps ontwikkelen die profiteren van de functies en mogelijkheden van visionOS. De Vision Pro-bril zal naar verwachting begin 2024 op de markt komen, zodat ontwikkelaars zes tot negen maanden de tijd hebben om aan apps te werken.

  Kort gezegd:

  Apple heeft de tweede bètaversie van visionOS uitgebracht, de software die zal draaien op de toekomstige Vision Pro-bril. Ontwikkelaars hebben momenteel toegang tot de SDK, maar kunnen deze alleen virtueel testen omdat de Vision Pro-brillen nog niet beschikbaar zijn. Apple is van plan om geselecteerde ontwikkelaars Vision Pro "leen"-brillen ter beschikking te stellen, zodat ze apps kunnen ontwikkelen en testen. De app-ontwikkeling moet plaatsvinden in een privé en beveiligde werkruimte. De Vision Pro-bril zal begin 2024 op de markt komen.

  Voor meer informatie kunt u terecht op: MacRumors

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0