• Nachricht schreiben
 • Apple brengt de zevende bètaversie van macOS 14 Sonoma op de markt - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Apple brengt de zevende bètaversie van macOS 14 Sonoma op de markt

  Apple brengt de zevende bètaversie van macOS 14 Sonoma op de markt-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Apple brengt de zevende bètaversie van macOS 14 Sonoma op de markt

  Samenvatting

  • Apple heeft de zevende bèta van de aankomende macOS 14 Sonoma-update vrijgegeven voor ontwikkelaars om te testen.
  • Deze update introduceert nieuwe functies zoals Apple TV-achtige screensavers die ook als achtergronden fungeren na het inloggen, evenals verbeterde widgets en videoconferentie-opties.
  • macOS Sonoma wordt nog enkele maanden getest en zal in de herfst voor het grote publiek worden vrijgegeven.

  Apple lanceert zevende bèta van macOS 14 Sonoma

  Vandaag heeft de technologiegigant Apple de zevende bèta van de aankomende macOS 14 Sonoma-update uitgerold om te testen voor ontwikkelaars. Deze bèta-release komt slechts een week na de introductie van de zesde bèta.

  Geregistreerde ontwikkelaars kunnen de bèta downloaden via het Apple Developer Center. Na de installatie van het betreffende profiel zijn de bèta's beschikbaar via het software-update-mechanisme in de systeeminstellingen.

  Nieuwe functies in macOS 14 Sonoma

  macOS Sonoma introduceert nieuwe Apple TV-achtige screensavers die ook kunnen dienen als achtergronden na het inloggen. Daarnaast verhuizen de widgets nu naar het bureaublad. Met de nieuwe widgetgalerij kun je uit verschillende widgets kiezen en deze op je Mac-bureaublad plaatsen.

  Je kunt de widgets op elke gewenste manier indelen en als je een app gebruikt, zijn ze zo ontworpen dat ze op de achtergrond treden om je minder af te leiden. De widgets zijn interactiever dan ooit, waarmee je muziek kunt afspelen, de lampen in je huis kunt uitschakelen en nog veel meer. Dankzij de continuïteitsfunctie kunnen de widgets van je iPhone ook op je Mac-bureaublad worden weergegeven.

  Met betrekking tot videoconferenties zijn er verbeteringen door middel van een nieuwe Presenter Overlay-weergave, wat je desktop of project op nieuwe manieren presenteert. Daarnaast ondersteunt Safari nu web-apps voor het Dock en de mogelijkheid om profielen aan te maken, zodat je persoonlijk en zakelijk surfen kunt scheiden.

  Verdere nieuwe functies zijn onder andere verbeterd zoeken, dat sneller en responsiever is, het delen van wachtwoorden en paswoorden, een vernieuwde stickerinterface voor de berichten-app, de integratie van PDF's in notities, waardoor de omgang met PDF's eenvoudiger dan ooit is, en nog veel meer.

  Kortom

  macOS Sonoma zal nog enkele maanden in bèta blijven voordat het in de herfst voor het grote publiek beschikbaar wordt. Met nieuwe functies die variëren van verbeterde widgets tot een snellere zoekfunctie en nieuwe functies voor videoconferenties, biedt de update tal van spannende verbeteringen waar Mac-gebruikers naar uit kunnen kijken.

  Voor meer informatie

  Bezoek de oorspronkelijke bron van dit artikel hier.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0