• Nachricht schreiben
 • Apple brengt achtste bètaversies uit van iOS 17 en iPadOS 17 voor ontw - Apple Watch Armbands Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Apple brengt achtste bètaversies uit van iOS 17 en iPadOS 17 voor ontwikkelaars - alles wat je moet weten

  Apple brengt achtste bètaversies uit van iOS 17 en iPadOS 17 voor ontwikkelaars - alles wat je moet weten-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Apple brengt achtste bètaversies uit van iOS 17 en iPadOS 17 voor ontwikkelaars - alles wat je moet weten

  Artikeloverzicht

  • Apple heeft vandaag de achtste bètaversie van de aankomende iOS 17 en iPadOS 17 updates voor ontwikkelaars vrijgegeven.
  • De bètaversies zijn beschikbaar voor geregistreerde ontwikkelaars, die ze kunnen activeren in de instellingen, onder software-update voor de optie "Bèta-updates".
  • Nieuwe functies zijn onder andere gepersonaliseerde bellerfoto's, Live voicemails, interactiviteit op Home Screen Widgets, en nog veel meer.

  Apple staat op het punt om, opnieuw, grote golven te maken in de wereld van software. Vandaag heeft het bedrijf de achtste bètaversie van de aankomende iOS 17 en iPadOS 17 updates vrijgegeven voor ontwikkelingstestdoeleinden.

  Geregistreerde ontwikkelaars kunnen kiezen voor de bètaversies door de Instellingen-app te openen, naar de sectie "Software-update" te gaan, op de optie "Bèta-updates" te tikken en de ‌iOS 17‌ Developer Beta te activeren. Maar let op: een Apple ID dat gekoppeld is aan een ontwikkelaarsaccount, is nodig om de bèta te downloaden en te installeren.

  De belangrijke ‌iOS 17‌ update introduceert een aangepast weergave voor elke beller, dat naar wens aangepast kan worden door de beller zelf. Live voicemails stellen u in staat om een transcript van binnenkomende berichten in realtime te bekijken en te beslissen of u de oproep wilt aannemen. Bovendien worden voicemails die in iMessage worden verstuurd, nu omgezet naar tekst.

  Binnen groepschats is er nu een inhaalpijl zodat je meteen het eerste ongelezen bericht in het gesprek vindt. Met zoekfilters vind je makkelijker waar je naar op zoek bent. En de stickers zijn ook gepolijst, alle emoji's leven nu naast de Memoji- en Sticker-pakketten.

  Apple's ‌iOS 17‌ introduceert ook interactieve widgets op het thuisscherm, die eenvoudige acties zoals afvinken van een to-do lijst item mogelijk maken zonder dat je een app hoeft te openen.

  Kortom

  De iOS 17 update lijkt vol te zitten met spannende innovaties en verbeteringen. Of je nu een ontwikkelaar bent die enthousiast uitkijkt om de nieuwste functies te testen, of een iPhone-gebruiker die benieuwd is om al deze nieuwigheden zelf uit te proberen - de toekomst ligt letterlijk voor het grijpen bij Apple.

  Voor meer informatie

  Klik hier voor het originele artikel

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0