• Nachricht schreiben
 • Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Vrijheid om je pols: Wat biedt de Apple Watch Cellular?

  Vrijheid om je pols: Wat biedt de Apple Watch Cellular?-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Vrijheid om je pols: Wat biedt de Apple Watch Cellular?

  Vrijheid om je pols: De Apple Watch Cellular

  Smartwatches hebben de manier waarop we omgaan met technologie verheven naar een hoger niveau, en de Apple Watch is daarop geen uitzondering. Een van de baanbrekende functies die Apple heeft geïntroduceerd, is Cellular - een functie die het mogelijk maakt dat je horloge zelfstandig functioneert, los van je iPhone. Dus, wat betekent dat precies voor jou?

  Altijd verbonden, altijd gereed

  Cellular voor de Apple Watch betekent in wezen dat je oproepen kunt maken, berichten kunt verzenden en alle functies van je horloge kunt gebruiken zonder je iPhone te hoeven meenemen. Dat klopt: de Cellular-versie van de Apple Watch heeft een eigen mobiel modem en kan daarom zelfstandig toegang krijgen tot het mobiele netwerk.

  Een echte gamechanger

  Zoals je op de officiële Apple-website kunt zien, is de Cellular-functie een echte gamechanger. Of je nu gaat hardlopen en je telefoon niet mee wilt nemen, of dat je simpelweg je telefoon thuis bent vergeten - met de Cellular-versie van de Apple Watch ben je altijd en overal verbonden.

  Maar is Cellular altijd aan?

  De Cellular-functie is niet altijd actief. Zoals uitgelegd op de Apple Support-pagina, schakelt de Apple Watch pas over op de Cellular-modus als deze niet meer binnen bereik is van je iPhone of een bekend Wi-Fi-netwerk. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over onnodig batterijverbruik.

  Conclusie

  Met de introductie van de Cellular-functie heeft Apple het gebruik van smartwatches naar een hoger niveau getild. Nu kun je genieten van de vrijheid om altijd verbonden te blijven, ongeacht waar je bent en of je je iPhone bij je hebt of niet. Bronnen: - Apple Support – Apple Watch en Cellular - Apple.com – Apple Watch en Cellular Foto suggestie in het Engels: Een foto van de Apple Watch Cellular met een oproep op het scherm, op een loopband of vergelijkbare fitnesslocatie, om de mogelijkheid te demonstreren om mobiel bereikbaar te zijn, zelfs zonder de iPhone in de buurt.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0