• Nachricht schreiben
 • Zum Inhalt springen

  Warenkorb

  Dein Warenkorb ist leer

  Artikel: Update-problemen bij watchOS: Waarom kon de update niet worden geverifieerd wanneer er geen internetverbinding is?

  Update-problemen bij watchOS: Waarom kon de update niet worden geverifieerd wanneer er geen internetverbinding is?-Apple Watch Armband günstig kaufen

  Update-problemen bij watchOS: Waarom kon de update niet worden geverifieerd wanneer er geen internetverbinding is?

  Update-problemen bij watchOS: Als er geen internetverbinding is

  Heb je al eens geprobeerd je WatchOS te updaten, om vervolgens begroet te worden met de boodschap: "De WatchOS-update kon niet worden gecontroleerd omdat er geen internetverbinding is"? Geen reden tot paniek! Af en toe kunnen dergelijke uitdagingen voorkomen. Hier kom je te weten hoe je dit update-probleem kunt oplossen.

  Belangrijke Opmerkingen

  Voordat we dieper ingaan op het vinden van oplossingen, is het belangrijk om op te merken dat deze tips algemene oplossingen zijn voor veelvoorkomende update-problemen. Als je nog steeds problemen ondervindt, is het raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met Apple Support.

  Stap 1: Controleer uw internetverbinding

  Deze tip klinkt misschien eenvoudig, maar is toch ongelooflijk belangrijk. Zorg ervoor dat je verbonden bent met je thuis-WiFi en niet alleen met mobiel internet. Apple raadt aan dat je tijdens een update altijd verbonden zou moeten zijn met een stabiele en snelle wifi-verbinding.

  Stap 2: Herstart

  De aloude methode van herstarten kan soms daadwerkelijke wonderen verrichten. Schakel je Apple Watch uit en na een paar seconden weer in, en probeer dan opnieuw de update te installeren.

  Stap 3: Controleer de opslagruimte

  Voor een update moet er voldoende opslagruimte beschikbaar zijn op je Apple Watch. Als je horloge bijna vol is, probeer dan enkele apps of muziek te verwijderen om ruimte te maken voor de update.

  Conclusie

  Mochten er nog steeds problemen zijn met het updaten van je Apple Watch, dan is het raadzaam, zoals hierboven vermeld, om contact op te nemen met Apple Support. Vermeld de stappen die je hebt ondernomen om het probleem op te lossen, om het ondersteunend personeel te helpen bij het bepalen van verdere stappen. Bronnen: - Apple Support NL - Apple Support BE Foto suggestie in het Engels: Een foto toont een Apple Watch die met een iPhone is verbonden. Op het horlogescherm kan het bericht "De WatchOS-update kon niet worden gecontroleerd omdat er geen internetverbinding is" worden weergegeven.

  Qty:1

  QTY: 4

  10% off

  Qty:1

  20% off on buy 2 shoes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  Sail and harvest moon
  ₹ 26,000 ₹ 27,500

  You added 1

  Sail and harvest moon

  ₹ 14,932 ₹ 16,590

  Cart (0)

  Add $40 to get a 10% off on total price

  0